3600 ek gösterge kanunu polisleri MUTLU etmedi..!

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar, 3600 ek gösterge yasası hakkında yaptığı açıklamada, "3600 ek gösterge kanunu polisleri MUTLU etmedi..! " ifadelerini kullandı

Başkan Nazlıpınar, POLEMDER Genel Başkanı Doğan Şimşek'in şube başkanlıklarına 3600 ek gösterge hakkında ilettiği  basın açıklaması ardından yaptığı açıklamada, " 15. Ocak. 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan 3600 ek gösterge kanunu bizleri MUTLU etmedi. Gn.Bsk. Sn. Doğan ŞİMŞEK Bey , BASIN BİLDİRİSİ  ile bütün Emniyet Teşkilatımızın hislerine tercüman olmuştur." ifadelerini kullandı.

Kısa adı POLEMDER olan Genel Merkezi İstanbul'da bulunan, Genel Başkan görevine 44. olağan genel kurul sonucu 29 Mayıs 2022 tarihinde yeni seçilen  emekli Polis Memuru Doğan Şimşek'in yürüttüğü ve Türkiye genelinde 42 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kütahya Şube Başkanı Mustafa NAZLIPINAR'ın 3600 ek gösterge yasası hakkında " Kütahya Polis Emeklileri Derneği "  polis grup dayfasında şu ifadeler yer aldı :

"Emniyet Teşkilatımız Kuruluşundan günümüze (177) yıl boyunca hep feragat ve fedakarlığın timsali olmuştur.

Halkımızın huzur , güven ve asayişi konusunda kendi özelimizi bile ES geçmişizdir.

Günümüzde yaşanan ekonomik durum ve hayat pahalıliginda yaşanan dengesiz dağılım , sayıları yüz binleri aşan Emniyet Teşkilatı Mensuplarımızi da huzursuz etti.

" Kimi yer - Kimi bakar , kıyamet ondan kopar." Tarihimizde ilk defa 01.Aralık.2021 tarihinde PIRAMITIN en üstü olarak Içişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU Bey :

"Kıyamet kopmasın. Adalet Mülkün temelidir. "

tezi ile Em.Gn.Md.llüğünün bütün birimlerinin katılımı ile ;

Bizlerin sıkıntılarını dinleyip " Rütbe ve tahsil farkı gözetilmeden bir defaya mahsus olmak üzere 3600 Ek Gösterge gündeme " getirildi. Bu konu bütün siyasî partilerin de aynı minvalde gündemlerindeydi.

A N C A K : 15. Ocak. 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan 3600 ek gösterge kanunu bizleri MUTLU etmedi. Gn.Bsk. Sn. Doğan ŞİMŞEK Bey , BASIN BİLDİRİSİ  ile bütün Emniyet Teşkilatımızın hislerine tercüman olmuştur.

27. Mayıs. 1960 - 12. Mart. 1971 - 12. Eylül. 1980 - 28. Şubat ve en son 15. Temmuz tarihlerinde :

Ateş Hattında olan - Çileyi çeken - Kurşunlara Kafa atan hep PIRAMITIN altındaki memurlardır. Amir ve müdür sınıfı sütre arkasında ve sütün kaymağını her zaman yemişlerdir. Son 15. Ocak. 2023 tarihinde yürürlüğe girecek yasa da bunun bir delili değil midir ?

Bizler " Nimet ve Külfetin eşit dağıtılmasını " talep ediyoruz. " ADALET MÜLKÜN TEMELIDIR."

Bizler her zaman halkın içinde ve halkın sorunlarını çözen ve Onlarla görev yaptığımız her yerde irtibatı kesmeyiz.

Emekli olduğumuz ve aradan (30) yılı aşkın bir zaman geçmesine rağmen diyaloğumuz devam eder.

Bizler ağa - paşa çocukları değiliz. Halkın içinden çıkan bireyleriz. Her birimizin kaydı Em.Gn. Md.lüğü arşivlerinde vardır.

Ş A Y E T : Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan kurtulmak için bir FERAGAT ve FEDAKARLIK yapmak gerekiyorsa biz varız.

Ç Ü N K Ü : Biz bunları hep yapıyoruz. Başarılı olmak için , bizim mutat olarak yaşadığımız OLAYI bütün sosyal dilimlerin de yaşaması gerekir.

Bu Necip Millet tarih boyunca dip yaptıktan sonra tekrar tavan yapmasını bilmiştir.

" Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki ASIL kanda mevcuttur. "

**ÖZEL HABER-**HALİS KAHRAMAN