Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Başarılı Polisleri Ödüllendirdi

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 06-12 Mayıs 'Karayolları Trafik Haftası' münasebetiyle; emsallerine göre örnek teşkil edecek performans gösteren Hamdi Kuru ve Sadulllah Şengül isimli polis memurlarını 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirdi.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 06-12 Mayıs “Karayolları Trafik Haftası” münasebetiyle; emsallerine göre örnek teşkil edecek performans gösteren  Hamdi Kuru ve Sadulllah Şengül  isimli polis memurlarını  “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

Bartın Valiliği'nin ödül töreni hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı : 

"07.05.2023 günü çalıntı araç ihbarı haber merkezi sistemine düşmüş, arac uygulama noktasinda dur ihtarına uymayarak kaçtığı yönündeki telsiz anonsu üzerine, sorumluluk bölgesindeki personellerce tertibat alınarak dur ihtarına uymayan aracın takibi yapılmış, takip sırasında istikametindeki araçlara çarparak yaya olarak kaçmaya devam eden şüpheli şahıslar, görevlilerin sıkı ve gözüpek takibi sonucu yakalanmıştır.

Emsallerine göre örnek teşkil edecek performans gösteren Hamdi KURU ve Sadulllah ŞENGÜL isimli Polis Memurlari Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç ARSLAN 06-12 Mayıs “Karayolları Trafik Haftası” münasebetiyle; “Başarı Belgesi” ile ödüllendirmiştir."