Başkan Atmaca'dan Polis Eşlerine TAM NOT

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Trabzon Şubesi üyesi ve Kadın Kolları Başkanı olan Aysun Turupcu'nun organizasyonu ile geleneksel hale gelen üye polislerin eşleri dernek lokalinde 2'inci kez bir araya geldiler.

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Trabzon Şubesi üyesi  ve Kadın Kolları Başkanı olan Aysun Turupcu'nun organizasyonu ile geleneksel hale gelen  üye polislerin eşleri dernek lokalinde  2'inci kez  bir araya geldiler.
POLEMDER Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca, Birlik beraberlik adına, katılımcıların büyük keyif aldığı buluşma hakkında, "  Trabzon Polis Emeklileri Dernek Üye eşleri birlik beraberlik adına tam not almıştır. " ifadelerini kullandı.
Kısa adı POLEMDER olan Genel Merkezi İstanbul'da bulunan, Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın yürüttüğü ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile halen faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği  POLEMDER Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca'nın dernekte polis eşlerinin buluşması ile ilgili olarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :
" KYÇ  TÜRKİYE  POLİS  EMEKLİLERİ  SOSYAL  YARDIM DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ  olarak, 
 Geleneksel hale getirdiğimiz organizasyonlardan, kadın kolları başkanımız, Sayın Aysun TURUPCU'nun başkanlığında 2'nci kez  düzenlenen VEFAKAR EŞLER, Dernekte bir araya gelmiştir.
- Birlik beraberlik adına, katılımcıların büyük keyif aldığı buluşmada, kısa aralıklarla bir araya gelme kararı alınmıştır.
- Trabzon Polis Emeklileri Dernek Üye eşleri birlik beraberlik adına tam not almıştır."