Başkan Muharrem Karaağaç'ın MUTLU GÜNÜ..

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) İstanbul Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç'ın kızı Meltem Karaağaç, İstanbul Pendik ilçesinde düzenlenen nikah töreni ile Alper Atabek ile dünya evine girdi.

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) İstanbul Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç'ın kızı Meltem Karaağaç, İstanbul Pendik ilçesinde  düzenlenen nikah töreni ile  Alper Atabek ile dünya evine girdi.

İstanbul Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Açık Bahçe Nikah Alanı'nda düzenlenen nikah töreni'nde Karaağaç ve Atabek Ailelerini bu mutlu gününde eş ,dost ve akrabalarının yanı sıra POLEMDER  Genel Merkezi'ni temsilen Genel Başkan Yardımcısı  Ali Özyiğit, Halkalı Şubesi yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Soner Ara ve yönetim kurulu üyeleri eşleriyle birlikte tam kadro,  İstanbul Şubelerinin üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve meslektaşları nikah töreninde bizzat yer alarak Karaağaç ve Atabek ailelerini yalnız bırakmadılar.

Mazeretleri nedeniyle nikah törenine katılamayan İstanbul dışındaki POLEMDER İl ve ilçe Başkanları da çiçekler gönderdi  ve kutlama mesajlarını ilettiler. 

Nikah Töreni'ne POLEMDER Derneği ve Yönetim Kurulu adına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali Özyiğit'in  sosyal medyada yer alan "KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Merkezi" isimli grup sayfasındaki paylaşım da şu ifadeler yer aldı:

"KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğimizin Halkalı Şube Başkanı Sayın Muharrem Karaağaç'ın kızı Meltem Karaağaç'ın nikah törenine, Derneğimiz ve Yönetim Kurulu adına katıldık. Hayırlı uğurlu olsun inşallah Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz."

 

ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN