Başkan Nazlıpınar'dan Baro Başkanı Sunay'a TEBRİK Ziyareti

Kütahya Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Nazlıpınar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kütahya Baro Başkanı görevine yeni seçilen Edip Sunay'a makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kütahya Baro Başkanı görevine yeni seçilen Edip Sunay'a makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette Başkan Mustafa Nazlıpnar'ın emekli öğretmen olan eşi Fatma Nazlıpınar da yer aldı.

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Genel Başkan görevini emekli  Polis memuru Doğan Şimşek'in yürüttüğü Türkiye genelinde 43 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Kütahya Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar'nın Yönetim Kurulu Adına derneğe ait internet sitesinden tebrik ziyaretine ilişkin paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

"O1.11.2022 Salı Günü Kütahya Baro Başkanlığına yeni seçilen Edip SUNAY Bey'i dernek yönetim kurulu üyesi meslektaşlarım ve  emekli öğretmen olan eşim Fatma NAZLIPINAR ile birlikte  makamında ziyâret ettik.

Ziyaretimizde Edip SUNAY Bey'in  Kütahya  Dumlupınar Üniversitesinde görevli oğlum Prof.Dr. Ali Serdar NAZLIPINAR'ın da çok yakın bir arkadaşı olduğunu öğrendik.Bu durum ayrıca bizleri çok mutlu etti.

Hoş sohbetimiz sonunda başarılar dileyip , görüşlerimizin daha da sıklıkla devam etmesi dileğiyle ayrıldık."