BATMAN'DA EMŞAV VAKFI KURULDU

Murat Okay Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı Başkanlığına Atandı

MHP Batman eski il başkanı Murat Okay Emniyet Teşkilatı şehit aileleri vakfı başkanlığına getirildi
Emniyet Teşkilatı Vazife malulü ve şehit aileleri Vakfı Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz tarafından Batman il temsilcisi olarak MHP Batman eski il başkanı Murat Okay atandı. Daha önce bölge illerinin tümünde temsilcilik olurken, Batman’da vakıf ilk kez kuruldu.
Emşav Vakfı il başkanı Murat Okay açıklamasında “Emniyet Teşkilatı mensubu iken şehit olan kimselerin aileleri ile vazife malulü olanlar arasındaki dayanışmayı ve sosyal birlikteliği geliştirmek eğitim ve sağlık faaliyetlerinde bulunmak, şehit yakınlarının ve malullerinin yasal haklarının kazanılması, korunması için hukuki yardım sağlama kulis yapmak, kamuoyu oluşturmak, kamu kurum ve kuruluşlar nezdinde girişimlerde bulunmak gibi amaçları bulunan vakfımız kurulduğu günden bugüne kadar sınırlı bütçesiyle her ay şehitler adına aylık mevlit okutmakta olup şehit ve gazi ailelerine yardımda bulunmaktadır. İnşallah Batmanımızda da bu gibi etkinlikleri düzenleyeceğiz. Batman Bölgesinde Emniyet teşkilatı Vazife malulü ve şehit aileleri vakfı adına çalışmaları yürütmek adına yetki aldım. İlimize hayırlı ve uğurlu olsun.
Emşav Vakfı Batman il Temsilciliği binası Bahçelievler mahallesi Koçerler kahvesi karşısı 1602 sokak Bulvar iş merkezi kat: 2 No: 14’te açıldı.

NOT : Ayrıca hayırsever vatandaşlarımızın ve iş insanlarımızın aşağıda belirttiğimiz banka hesabına nakdi yardımda bulunabilirler.
İban No: 120001001694568633975053
Alıcı : EMNİYET TEŞKİLATI VAZİFE MALÜLÜ VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI BATMAN Ziraat bankası belde şubesi