Cep Telefonu Hırsızı Polise Yakalandı

Menteşe İlçe Merkezinde bulunan bir otel işletmesinden cep telefonu çalan şahıs polislerin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalandı.

Menteşe İlçesinde asayiş ve güvenliğin en üst seviyelere taşınması amacıyla polislerin yoğun mesaisi büyük bir kararlılıkla sürüyor.
Son olarak Menteşe İlçesi polis sorumluluk sahası içerisinde bulunan bir otel işletmesinde cep telefonu hırsızlığının meydana geldiği ihbarını alan polis ekipleri suç ve suçluların yakalanması için vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Olayla ilgili şüpheli eşkalini belirleyen polisler şüpheli şahsın kaçış güzergahını tespit etti.

Kısa süre içerisinde de Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlisi polisler ve Komser Hamdibey Polis Merkezi Amirliği görevlisi Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Hamdibey Polis Merkezi Amirliğinde hakkındaki işlemlerin tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edilen 2000 doğumlu şüpheli H.A. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Olayın gece yarısı meydana gelmesine rağmen şüpheli şahsın eşkalinin polislerce kısa sürede tespit edilerek yakalanması vatandaşların haklı takdirini kazandı.

Haber / Erdal Özçelik