CUMHURBAŞKANIMIZ, BİNALİ DEDEYE SÖZÜNÜ TUTTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde yaşayan 91 yaşındaki Binali dedeye verdiği sözü tuttu. Binali dedenin geçen yıl doğalgaz istemesi üzerine Erdoğan'ın talimatıyla başlayan çalışmalar neticesinde ilçeye doğalgaz ulaştı.

Artvin'de 1 yıl önce Yusufeli Barajı için düzenlenen su tutma töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni Yusufeli. Ilçesi merkezi için doğal gaz isteyen 91 yaşındaki Binali Polat'ın isteği gerçekleşti. Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Doğal gazı gönderdin Paşam. Biz de koca Yusufeli'nde ısınıyoruz. Bu hayır sana da yeter bize de" diyerek hem teşekkür hem de dua etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Binali Dede’nin İsteği Üzerine Talimat Vermişti 

Hak sahibi olan 91 yaşındaki Binali Polat, törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan evinin anahtarını aldığı sırada doğal gaz isteğinde bulunurken, yeni ilçeye doğal gaz isteyen Binali Polat'ın isteğini geri çevirmeyen Erdoğan törende dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e talimat vererek "Talimatı verdim. Enerji bakanımız dedi ki biraz yolu uzak. Uzak muzak yok, biz aşığız. Ferhatız dağları deleriz ve ulaşırız" diyerek bir an önce doğal gazın ilçeye verilmesini istemişti. 

 

www.polisbasin.com 

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Binali Polat