Denizli Polis Derneği Başkanı Aldal'dan KINAMA

KYÇ POLEMDER Denizli Şube Başkanı Sinan Aldal, Kayseri'nin Tomarza ilçesinde ilçe Emniyet Amirliğinde görevli bir meslektaşının burnunu kıran bir siyasi partinin gençlik kolları başkanı olan şahısı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kınadı..

Kısa adı POLEMDER olan Genel Merkezi İstanbul'da bulunan, Genel Başkan görevini Doğan Şimşek'in yürüttüğü ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Denizli Şube Başkanı Sinan Aldal'ın  sosyal medya hesabından meslektaşına yönelik saldırı olayına ilişkin kınama paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

"Kayseri'nin Tomarza ilçesinde ilçe Emniyet amirliğinde görevli bir meslektaşımızın burnunu kıran bir siyasi partinin gençlik kolları başkanı olan bu şahıs çıkarıldığı mahkemece TEVKİF olmuştur.

Siyaset taraftarı olmadığım için siyasi parti ismi yazmadım. Vatanı ve milleti için gece gündüz canı pahasına görev yapan Polisimize karşı hangi şahıs veya siyasi parti olursa olsun, Polise Kalkan Eller Kırılsın demeye, Polisimize şiddet uygulayan veya hakarette bulunan herkesi #KINAMA'ya  ve #HAK aramaya devam edeceğiz.

Bu şahsın bağlı bulunduğu siyasi partisinden de ihraç edilmesi en büyük temennimizdir.

#PolisiminYanındayım.."

 

 HALİS KAHRAMAN