EGM Aktaş'tan Ordu Polis Emeklileri Derneğine ZİYARET

Emniyet Genel Müdürü (EGM) Mehmet Aktaş, KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Ordu Şube Başkanı Ahmet Demir'i makamında ziyaret etti.

POLEMDER Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca'nın ziyarete ilişkin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Teşkilatımızın en üst makamında oturan Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ Valimiz, bir konu gereği bulunduğu Ordu ilindeki Polis Emeklileri Dernek Şubemizi ziyaret etmesi çok ama çok önemlidir. Sayın Genel Müdürümüze nazik ziyaretleri icin minnet duygularımızı ifade ediyorum.." " ifadelerini kullandı.
Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 44 şubesi ile faaliyet gösteren Genel Başkan görevini Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın yürüttüğü kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca'nın ziyarete ilişkin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı :

" - Yıllarımızı vermiş olduğumuz teşkilatımızdan bazılarımız yaş haddinden bazılarımız ise kendi isteğimizle emekli olduk.
- Çalıştığımız dönemlerde bir araya gelme imkanımız olmadı, artık emekliyiz ve bir arada olmamızın hiçbirsakıncası yok.
- Teşkilatımızın en üst makamında oturan Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ Valimiz, bir konu gereği bulunduğu Ordu ilindeki Polis Emeklileri Dernek Şubemizi ziyaret etmesi çok ama çok önemlidir.
- Bu birlikteliğin temelleri 11 Kasım da Heyet olarak Ankara'daki ziyaretlerimiz ve 1 Aralık 2021 günü Ankara daki 26 istişare toplantılarında atılmıştır.
- İkili ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu Devletin, Milletin, Bayrağın yanında olduğumuzu, yani bizlerin derdi Üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil...
- Bu yolda emek veren katkı sunan herkese Trabzon Polis Emeklileri Derneği olarak şükranlarımı sunuyorum.
- Sayın Genel Müdürümüze nazik ziyaretleri icin minnet duygularımızı ifade ediyorum.
- Ordu Şube Başkanımız Ahmet Demir'de misafirleri gereği gibi ağırlayıp uğurlaması da takdire şayan olmuştur...
- Bu ziyaretin anlamını, İllerde ve ilçelerde bulunan dernek şubeleri ile, İl ve ilçe Emniyet Müdürlerinin nasıl iletişimde bulunmaları gerektığini anlamaları açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.
- Bu vesile ile tekilatın her kademesinde çalışan ve emeklisine saygılar sunuyoruz, Allah'a emanet olunuz.."

RAŞİT KARAGÖZ