Emekli Polisler, Emniyet Hizmetleri Tazminatı İstiyor..!

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca, polislere yıllardır söylenen 3600 ek göstergeye yerine, polislerin çalışırken aldıkları, emeklilikte kesilen EMNİYET HİZMETLERİ TAZMİNATI'nın yüzde 50'sinin otomatik olarak emekli maaşlara yansıtılmasını istedi.

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca,  polislere yıllardır söylenen 3600 ek göstergeye yerine, polislerin çalışırken aldıkları, emeklilikte kesilen EMNİYET HİZMETLERİ TAZMİNATI'nın yüzde 50'sinin otomatik olarak emekli maaşlara yansıtılmasını istedi.
Başkan Atmaca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," Yıllardır söylenen 3600 ek göstergeye ihtiyacımız mı var? Çalışırken aldığımız, emeklilikte kesilen, EMNİYET HİZMETLERİ TAZMİNATIMIZ var  % 50 otomatik olarak maaşlara yansıtılır, kesilen eş yardımı verilsin, sorun çözülmüş olur." ifadelerini kullandı. 
Kısa adı POLEMDER olan Genel Merkezi İstanbul'da bulunan, Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın yürüttüğü ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Trabzon Şube Başkanı  Atmaca'nın sosyal medya hesabından polislerin özlük ve sosyal haklara ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı : 
"- POLİS OLMAK..!
- Polis, halkın emniyetini sağlamak ve ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne, Anayasal düzenine ve genel güvenliğine dair önleyici ve koruyucu tedbirler almak üzere görev yapan kamusal hizmet birimi.
- Bütün bu hizmetleri yaparken canını ortaya koyan, kendi özel hayatından fedakarlıkta bulunan, gecesi gündüzü olmadan, bayram seyran anlamadan, yılbaşında ailecek bir TV izlemeden görev yapan bu insanlara ÜYEY EVLAT muamelesi yapmak ne kadar doğru? Bilemedim….
- Ayda en az 120 saat fazla mesaisi olan ve bunun karşılığı olarakta çok az bir ücret olan bu insanların hakkı, NEDEN VERİLMEZ hep merak etmişimdir…
- Bu 120 saat fazla çalışmanın hesabı yapılsın, gece, haftasonu, bayramlar, yılbaşı gibi özel günlerinde eklenmek sureti ile POLİS’in sadece fazla mesai ücreti 10 bin TL üzeri olur.
- Yıllardır söylenen 3600 ek göstergeye ihtiyacımız mı var? Çalışırken aldığımız, emeklilikte kesilen, EMNİYET HİZMETLERİ TAZMİNATIMIZ var  % 50 otomatik olarak maaşlara yansıtılır, kesilen eş yardımı verilsin, sorun çözülmüş olur.
- Maksat ÜZÜM YEMEKSE çözüm yolları çok, bağcıyı dövmekse orda sıkıntı var demektir.
- KYÇ Ailesi olarak son zamanlarda, çalışan ve emeklilerimiz için heyet olarak Ankara’da yapılan görüşmelerden inşallah güzel sonuçlar alacağımızı umut ediyorum.
- Birlik beraberliğimiz daim olsun. Gönül dostlarımıza Selam olsun."

Dursun Ali Atmaca