Emekli Polisler, İstiklal Caddesinde Terörü Lanetledi

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Genel Başkanı Doğan Şimşek beraberindeki üyeler ile birlikte Taksim Meydanı'ndan İstiklal Caddesi'nde patlamanın gerçekleştiği alana 16 Kasım günü yürüdü.

Terör saldırısının yaşandığı noktaya karanfil bırakarak, platformun başında yaşamını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundular..

Kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Derneği Genel Başkanı Doğan Şimşek beraberindeki Genel Merkez Yönetim kurulu üyeleri, Dernek Onursal Başkanı E.Emniyet Müdürü Mustafa Acar, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği (TEMÜD-DER) İstanbul Şube Başkanı Nail Güntürkün, çevre illerin şube başkanları, Polis Basın Gazetesi Haber Merkezi Müdürü Halis Kahraman ve  dernek  üyeleriyle birlikte Taksim Meydanı'ndan İstiklal Caddesi'nde patlamanın gerçekleştiği alana yürüdü.

Terör saldırısının yaşandığı noktaya karanfil bırakarak, platformun başında yaşamını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Derneği temsilen grup adına konuşan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Genel Başkanı Doğan Şimşek, İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü meydana gelen, 6 vatandaşın hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı hain PKK terör örgütü saldırısının tüm milleti derinden üzdüğünü ifade etti.

Devlete ve millete karşı yapılan terör olaylarını kınadıklarını ve lanetlediklerini vurgulayan Şimşek, "Terör bir insanlık suçudur. Bu olayları yapanların ve iştirakçilerin en kısa zamanda cezalarının verileceğinden şüphemiz yoktur. Devletimiz her zaman güçlüdür. Bu gibi olaylara meydan vermeyecektir." dedi

Bu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini kaydeden Şimşek, her zaman devletin yanında ve emrinde olduklarını, emekliye ayrılmalarına rağmen verilecek her göreve hazır olduklarını bildirdi.

Şimşek, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diledi.