Emekli Polisler, TV programında 3600 Ek Gösterge İstedi

Kamu yararına çalışan (KYÇ)Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER ) İstanbul Halkalı Şubesi yöneticileri , polis haftası dolayısıyla Tek Rumeli TV'de 6 Nisan akşamı canlı yayınlanan bir müzik eğlence programına katılarak programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı da bulunarak, polislere söz verdiği 3600 ek göstergenin verilmesini istediler..

Kamu yararına çalışan (KYÇ)Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER ) İstanbul Halkalı Şubesi yöneticileri , polis haftası dolayısıyla Tek Rumeli TV'de 6 Nisan akşamı canlı yayınlanan bir müzik eğlence programına katılarak programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı da bulunarak, polislere söz verdiği 3600 ek göstergenin verilmesini istediler..
Tek Rumeli TV'de 6 Nisan  çarşamba akşamı yayınlanan "Faruk Yılmaz Türkülerde Rumeli " isimli müzik-eğlence programının konuk sanatçısı Türkülerin Kraliçesi Elif Avcı oldu.

EMEKLİ POLİSLER PROGRAMA SEYİRCİ OLARAK KATILDI

Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) İstanbul Halkalı Şubesi yöneticileri Başkan Yardımcısı Soner Ara, Basın Sözcüsü Halis Kahraman ve Delege Cevat Pıtırlı programa seyirci olarak katıldı.

POLİSLERİ SAHNEYE DAVET ETTİ

Program yapımcısı ve sunucusu Sanatçı Faruk Yılmaz,10 Nisan Polis günü dolayısıyla polis derneği yöneticileri Soner Ara ile Halis Kahraman’ı sahneye davet etti..

BİR BUKET ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

POLEMDER Halkalı Şube Başkan Yardımcısı Soner Ara, Sanatçı Faruk Yılmaz’a  bir buket çiçek takdim etti

POLİSLERE 3600 EK GÖSTERGE İSTEDİ
 
POLEMDER Halkalı Şube Başkan Yardımcısı Soner Ara, Sanatçı Faruk Yılmaz’a kendilerini programa davet ettikleri için teşekkürlerini bildirerek, bir buket çiçek takdim etti ve şöyle konuştu :
“ 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü..Bu vesileyle, tüm kahraman şehitlerimize başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Allah’tan rahmet, çalışan ve emekli polislerimize başarı, sağlık, ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Emniyet teşkilatı mensuplarımızın maalesef 3600 ek gösterge gibi bir sorunu var. Sn.İçişleri Bakanımızın “Annenizin ak sütü gibi helal “ dediği 3600 ek göstergenin herhangi bir tahsil farkı gözetilmeksizin tüm polislere verilmesini Sn.Cumhurbaşkanımızdan özellikle istirham ediyoruz.
Emniyet Teşkilatı biliyorsunuz 24 saat görev yapan bir teşkilattır.
Diğer kurumlardan çok ayrı bir özelliği var.Bundan dolayı buna önem verilmesini çok rica ediyoruz. “

FARUK YILMAZ’A POLİS BASIN HABER GAZETESİ TAKDİM ETTİ

Dernek Denetleme Kurulu üyesi ve Gazeteci Halis Kahraman da Faruk Yılmaz'a aylık yayın organı Polis Basın Gazetesi'ni takdim etti

POLEMDER Halkalı Şubesi'nin Denetleme Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Halis Kahraman da yaptığı konuşmada, kendisinin ayrıca  Polis Basın Gazetesi'nin Haber Merkezi Müdürü olduğunu, gazetenin aylık olarak yayımlandığını, ilgili makamlara ve Sn. Cumhurbaşkanına düzenli olarak her ay gazetenin iletildiğini belirterek, " Polislerin özlük ve sosyal haklarını içeren taleplerini haber yaparak hem ilgili makamlara hem de kamuoyuna duyuruyoruz.. Sn.Başkanımız polislerin  3600 ek gösterge sorununu dile getirdi..3600 ek gösterge kanun ile öğretmenlere verildi.
Şimdi sıra polislere geldi.
Bir an önce polislere de verilmesini talep ediyoruz. Umut ediyoruzki, Sn.Cumhurbaşkanımız bu isteğimizi çok çabuk yerine getirecektir." dedi.

ELİF AVCI  SESLENDİRDİĞİ ŞARKILARLA ÇOŞTURDU

Programa konuk sanatçı olarak katılan Elif Avcı seslendirdiği bir birinden güzel şarkılar ile hem ekran başındaki seyircileri hem de stüdyoda bulunan seyircileri eğlendirdi.

POLİSLER İÇİN TÜRKÜ İSTEDİ

Halis Kahraman, yaklaşan 10 Nisan polis günü dolayısıyla sunucu sanatçı Faruk Yılmaz'dan polislere armağan olarak " Karakolda ayna var..!" isimli türkü'yü  okumasını istedi. Sanatçı Faruk Yılmaz da, polisler için bu istek  türküyü seslendirdi..

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
 
Program sonunda Polis Emeklileri Derneği yöneticileri sanatçılar ile hep birlikte eğlenceli geçen gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN