Emekli Polislere DOĞA YÜRÜYÜŞÜ Etkinliği

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' münasebetiyle, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polisler ile emekli polisleri doğa yürüyüşü etkinliğinde bir araya getirdi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” münasebetiyle, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polisler ile  emekli polisleri  doğa yürüyüşü etkinliğinde bir araya getirdi.

MÜDÜR ULUCAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Döşemealtı ilçesi Düzlerçamı Milli Parkı içerisinde bulunan Güver Uçurumu Kanyonun’ da düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği'nde görevli meslektaşları ile bir araya gelen emekli polisler,  bu etkinliğe kendilerinin davet edilmesinden dolayı çok mutlu ve onurlu olduklarını ifade ederek, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'a   teşekkürlerini dile getirdiler.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nün doğa yürüyüşü etkinliği hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı :

"Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak, toplumun her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suç ve suçlu ile daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek ve önleyici tedbirlerin alınmasına toplumu dahil ederek insanlarda güvenlik bilinci ve anlayışının oluşmasını sağlamak amacı ile ilimizde, “Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ” çerçevesinde çalışmalar yürütmekteyiz.
“18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” münasebetiyle, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli personellerimiz ve Emniyet Teşkilatımızdan emekli olan meslek büyüklerimiz ile birlikte, Döşemealtı ilçesi Düzlerçamı Milli Parkı içerisinde bulunan Güver Uçurumu Kanyonun’ da doğa yürüyüşü etkinliği düzenlenmiştir."