Emniyet Müdürü Özgür Dinç Öğrenci Velilerini Uyardı

İzmir Tire İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç, Kutsan Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen veli toplantısına katılarak seminer de öğrencileri ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaları için velilere ve katılımcılara uyarılar da bulundu.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığının başlatmış olduğu "En İyi Narkotik Polisi: Anne projesi " kapsamında anne ve anne adaylarını bilgilendirmeye devam ediyor.

Okulların açılması ile birlikte okullarda düzenlenen veli ve okul aile birliği toplantılarına katılarak bilgilendirme çalışmalarına devam eden eğitmen polisler,  Kutsan Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen veli toplantısına katılarak katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

İlçe Emniyet Müdürü Özgür DİNÇ’in de bizzat katıldığı seminerde, İlçe Emniyet Müdürü de velilere bir dizi uyarıda bulundu.

Öğrencileri ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için ailelerin üzerlerine düşen görevlerden bahseden Özgür Dinç’in ardından ise, İzmir Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli eğitmenler tarafından velilere uyuşturucu madde kullanımı, önlemesi ve fark edilmesi  konularında bilgilendirme yapıldı.

Son olarak Toplum Destekli Polisler tarafından velilere KADES uygulamasının tanıtımı yapılırken, uygulamanın kız öğrencilerin telefonlarında da yüklü olmasının önemi anlatıldı.

Seminer son olarak katılımcılara bilgilendirici broşür dağıtımı ile sona erdi.

 

Haber:Bedri YALÇIN-İzmir