Emniyet Müdüründen Şehit Ailelerine Ziyaret

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Neslihan Yılmaz Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine giderek iadeyi ziyarette bulundu.

Emniyet Müdüründen Şehit Ailelerine Ziyaret 
Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Neslihan YILMAZ, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine giderek iadeyi ziyarette bulundu. 

Bilindiği gibi Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde Neslihan YILMAZ atanmıştı. Menteşe İlçesinin aynı zamanda ikinci bayan emniyet müdürü olan  İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz ‘ı ilk ziyaret edenler ise Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olmuştu.

Dernek Başkanı Kazım ALSAN ve beraberindeki dernek üyeleri, ziyaret esnasında kendilerini son derece samimiyet ile karşılayan Müdür YILMAZ ‘a teşekkür ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletmişlerdi.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Neslihan YILMAZ da Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine giderek iadeyi ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Kazım ALSAN ve diğer dernek üyelerinin kendisini karşıladığı Müdür Yılmaz ‘ın duygulandığı gözlerden kaçmazken, yeni görev yerinde ilk ziyaretçilerinin Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ‘nin değerli üyelerinin olmasının kendisi için bir övünç kaynağı olduğunu dile getirdi.

Müdür YILMAZ şunları söyledi:
-Sözlerimin hemen başında vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için ve herşeyden önemlisi de canımızdan aziz bildiğimiz mukaddes değerlerimiz için canını vermiş aziz şehitlerimize Cenab –ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Bu yolda mücadele ederken gazilik mertebesine erişmiş kahraman gazilerimizi de şükranla yad ediyorum.

Hepimizin çok iyi bildiği gibi şehitlerimiz vurulunca değil unutulunca ölürler.

Bizler de var oldukça aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız.  

Bizlere emanet olan aziz şehitlerimizin yakınlarının ve kahraman gazilerimizin isteklerinin bizler için birer emir olduğunun özellikle bilinmesini isterim.

Lütfen günün 24 saatinde, yılın 365 gününde dilek ve şikayetlerinizde çekinmeden bizlere ulaşın.
Dernek Başkanı  ALSAN da ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek Emniyet Müdürü Yılmaz ‘a teşekkür etti.

Ziyaret esnasında İlçe Emniyet Müdürü Neslihan Yılmaz tarafından günü anısına özel olarak hazırlatılan, üzerinde Türk Bayrağı ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü logosunun yanısıra  ; ‘’Kahramanlar Can Verir Vatanı Yaşatmak İçin’’ ve ‘’Uğrunda Ölmeye Hazır Olduğumuz Yerin Adıdır VATAN’’ yazılarının bulunduğu mermer objeyi takdim etti. Ziyarette ayrıca hatıra fotoğrafları da çektirildi.

Haber / Erdal Özçelik



şehit ailelerine ziyaret