EMŞAV Aşure Etkinliği Düzenledi

Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Antalya Alanya İlçe Başkanlığı tarafından şehitler için Mevlid-i Şerif düzenledi.

12 Ağustos cuma namazı sonrasında ise başta Şehit Aileleri olmak üzere katılan tüm cemaate aşure ve pide ikramında bulunuldu.

EMŞAV Antalya Alanya ilçe Başkanlığı'nın mevlidi şerif etkinliği hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı :

" EMŞAV Antalya Alanya İlçe Başkanı Abdulkadir TANRITANIR ve İlçe Yönetim Kurulu tarafından Alanya Merkez Camisinde Cuma namazı öncesinde Şehitlerimizin ruhlarına Kuranı Kerim okundu hep birlikte dualar yapıldı. Cuma Namazı sonrasında ise başta Şehit Ailelerimiz olmak üzere katılan tüm cemaate aşure ve pide ikramında bulunuldu.

Şehitlerimiz için düzenlenen Mevlidimize; Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz başta olmak üzere, Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Fatih ÜRKMEZER, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Sayın Kenan PATAT, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Sayın Yrb. Burak MİNDİVANLI, Alanya İlçe Müftüsü Sayın İhsan İLHAN, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Tunahan KASAPOĞLU, Emniyet ve Jandarma Mensuplarımız, Kurum Temsilcileri ve Alanya Halkımız katıldı. Yaklaşık 1200 kişinin katılımıyla düzenlenen mevlidimiz dualarla sonlandı.

Mevlid hitamında açıklamada bulunan Emşav Alanya İlçe Başkanı Abdulkadir TANRITANIR; “Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz ile Fedakâr Polislerimiz için her daim her zaman burdayız. Şehit ve Gazi Ailelerimiz için elimizden geleni Emşav Alanya olarak yapacağız. Mevlidimize katılım sağlayan Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz başta olmak üzere Sayın Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze, Jandarma Komutanımıza, Müftümüze, Belediye Başkan Yardımcımıza ve Alanya Halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah Razı Olsun. “dedi.

Emşav olarak bizlerde başta Alanya İlçe Başkanımız Sayın Abdulkadir TANRITANIR başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.."