Emşav Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz Tunceli iline ziyaret gerçekleştirdi.

Tunceli Emşav İl Başkanlığının çalışmalarını yerinde görmek ve Şehit Ailelerinin taleplerini dinlemek amacıyla Tunceli İline giden Yılmaz burada bir dizi ziyarette bulundu.

Tunceli Emşav İl Başkanlığının çalışmalarını yerinde görmek ve Şehit Ailelerinin taleplerini dinlemek amacıyla Tunceli İline giden Yılmaz  burada bir dizi ziyarette bulundu.

 İlk önce İl Valisi Sn Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret eden Yılmaz Sn Valiye EMŞAV’ın Çalışmaları hakkında bilgi vererek Şehit Ailelerimizin taleplerini iletti.

EMŞAV’ın çalışmalarından çok memnun olduğunu belirten Tunceli Valisi Sn Mehmet Ali Özkan Şehit ve Gazi Ailelerimizin her zaman yanında olduğunu ve EMŞAV’a güzel çalışmalarında her zaman destek olacağını belirtti.

Emşav Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz iki günlük ziyareti esnasında İl Emniyet Müdürü Sn Tolga Yılmaz’ı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn Nazif Yıldırım’ı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sn Ali Ekber Yurt’u, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn Lokman Ekinci’yi Diyanet Sen Şube Müdürü Sn Bülent Süner’i ayrı ayrı ziyaret ederek Emşav İl Başkanlığımıza ve Şehit Ailelerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.