İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da özel bir hastanede tedavi görmekteyken yaşamını yitiren İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın annesi Sebahat Aktaş, son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da özel bir hastanede tedavi görmekteyken yaşamını yitiren İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın annesi Sebahat Aktaş, son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'de düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya katıldı.Namazın ardından merhumenin cenazesi, Örnekköy Mezarlığı'nda defnedildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Aktaş'ın babası Mustafa Aktaş, rahatsızlığı nedeniyle cenazeye katılamadı.

Cenaze namazına Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile Emniyet Genel Müdür yardımcıları Resul Holoğlu, Erhan Gülveren ve Ahmet Şengün, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve İzmir İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay da katıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün resmi twitter hesabından,İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın annesinin vefatına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı : 

"İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer AKTAŞ’ın kıymetli annesi merhume Sebahat AKTAŞ, İzmir’de Hakk’a uğurlandı. 
Cenaze törenine İçişleri Bakanımız Sn.Süleyman Soylu, ,Emniyet Genel Müdürümüz Sn.Mehmet Aktaş ve İstanbul Valimiz Sn.Ali Yerlikaya katıldı.Rabbim mekanını cennet eylesin.." 

Halis KAHRAMAN