Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince

Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçu ile ilgili, suç organizasyonlarının tespit edilmesi ve torbacı-sokak satıcısı diye tabir edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Kiraz ilçesinde çalışma yapıldı.

Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu ile ilgili, suç organizasyonlarının tespit edilmesi ve torbacı-sokak satıcısı diye tabir edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Kiraz ilçesinde çalışma yapıldı.

İstiklal Mahallesinde bulunan bir adreste uyuşturucu madde satışı, farklı bir adreste ise kenevir maddelerini yetiştirdiği yönünde bilgi edinilmesi üzerine, konuyla ilgili Kiraz Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde inceleme başlatıldı.

İnceleme sonucu, 13 Eylül tarihinde belirlenen adreslere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, U.B isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahsın adresinde yapılan aramalarda; Kurutulmaya hazır 2 kilo 750 gram kenevir bitkisi, 110 gram satılmaya hazır esrar maddesi , 8 adet sökülü vaziyette kurutulmuş dalları kesilmiş hint keneviri bitkisi, 1 adet hassas terazi, 2300 TL nakit para ele geçirildi.

Şahsa yönelik yapılan sorgulamada; farklı suçlardan kaydı olduğu belirlendi.

Konu ile ilgili yakalanan U.B. isimli şahıs, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.