Muğla 4500 Kişilik Esnaf İftarı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Turgut reis Caddesi Esnafları tarafından Kahraman Şehitlerimiz adına Menteşe İlçesinde düzenlenen 4500 kişilik iftar yemeğine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görüntülü arama ile katılarak, polis vatandaş işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Turgutreis Caddesi Esnafları tarafından Kahraman Şehitlerimiz adına Menteşe İlçesinde düzenlenen 4500 kişilik iftar yemeğine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görüntülü arama ile katılarak, polis vatandaş işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle Muğla ‘nın Merkez İlçesi Olan Menteşe İlçesinde 4500 kişilik iftar yemeği düzenlendi.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü,  Menteşe Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Turgutreis Caddesi Esnafları tarafından Kahraman Şehitlerimiz adına düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş,  Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu,  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret Odası Başkanı Mustafa Ercan, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Neslihan Yılmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Emniyet Şube Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
İftar Yemeğinin  özel konukları ise Aziz Şehitlerimizin  Aileleri, Kahraman Gaziler ve Yürekleri Büyük Engelli Vatandaşlar oldu.
Protokol üyelerinin şehit aileleri, gaziler ve engelli vatandaşlarla yakından ilgilendikleri gözlerden kaçmazken, alışılmışın dışında protokol üyeleri vatandaşların arasında son derece samimi bir şekilde iftarlarını açtılar.
İftar yemeğine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da görüntülü arama ile katılarak vatandaşlar ile Muğla Emniyet Müdürlüğü personelinin Ramazan   Aylarını kutladılar. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile görüntülü görüşme yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; böyle anlamlı bir etkinlikte en üst seviyeye taşınmış olan polis vatandaş işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iftar yemeğinin düzenlenmesinde   emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar yemeği öncesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli polis memurları ve Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından vatandaşlara gülsuyu ikram edildi.
İftar yemeği sonrasında açılan standlarda emniyet personeli tarafından başta çocuklar olmak üzere vatandaşlara Türk Bayrakları ile polis logolu şapkalar hediye edildi.  
İftar yemeğinde   engelli vatandaşlara ve yaşlı vatandaşlara Turgutreis Caddesi esnafları ile Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin birlik ve beraberlik içerisinde  yemek servislerinin yapılması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Erdal Özçelik