POLEMDER'den Beşiktaş Emniyet Müdürü Demirbağ'a ZİYARET

Kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) İstanbul Sarıyer Şube Başkanı Mehmet Han Akan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ'a nezaket ziyaretinde bulundu

Hattın estetik ve ölçü üzerine yapılan bir sanat olduğunu ve 30 yıldır bu sanatla uğraştığını söyleyen Diyarbakırlı hattat Şube Başkanı Mehmet Han Akan,  Eyüp Sultan Sanat Merkezi öğrencilerine hem hat ve hem de kaligrafi üzerine dersler verdiğini, çok sayıda öğrenci yetiştirdiğini belirterek,  ziyarette 01-08 Kasım tarihleri arasında Sarıyer Belediyesi Fuaye alanında Eyüp Sultan Sanat Merkezi öğrencilerinin hat ve kaligrafi sergisi düzenleyeceğini, bu sergiye  Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Demirbağ'ı da davet ettiğini, kendilerinin de memnuniyetle davete katılacaklarını ifade ettiğini dile getirdi..

İstanbul Gedik Üniversitesi'nde akademisyen olarak görev yapan ve Hattat olan Başkan Akan, ziyarette Müdür Demirbağ'a dernek faailiyetleri ve hedefleri hakkında bilgiler aktardığını belirterek, ziyaret  anısına kendisine bir tablo hediye ettiğini ifade etti.

Dernek yönetim kurulu üyesi Yunus Demirel'in ziyarete ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

"KYÇ. Türkiye Polis Emeklileri Derneği Sarıyer Şubesi yönetim kadrosu olarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Sn.Hasan DEMİRBAĞ'a ziyarette bulunduk. Çok güzel ağırlandık, teşekkürler.."