Polis Derneği Başkanı Muharrem Karaağaç Güven Tazeledi

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) İstanbul Küçükçekmece Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında aynı yönetimiyle birlikte tek liste olarak katıldığı seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi..

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) İstanbul Küçükçekmece Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç  gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında aynı yönetimiyle birlikte tek liste olarak katıldığı seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi..

Dernek lokalinde gerçekleştirilen mevcut Başkan Muharrem Karaağaç'ın tek liste olarak katıldığı seçimde, katılımcı üyelerin  oyları ile yönetim kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin kurallarına asil ve yedek üyeler seçildi.

Başkan Karaağaç, kendisine ve yönetim kuruluna 2022-25 yıllarını kapsayan 3 yıllığına ikinci dönem için yeniden  üyelerin teveccüh göstererek yetki vermesinden dolayı yaptığı  teşekkür konuşmasında,  " İstanbul'da bugün yaşanan olumsuz hava koşullarına rağmen kongremize gelerek seçime katılım gösterdiğiniz için siz değerli üyelerimizie çok teşekkür ediyoruz..
Tek liste olarak katıldığımız olağan genel kurulda sizlerin oylarıyla 2'nci kez Yönetime seçilmiş bulunuyoruz.
Bizlere güvenerek yönetime getiren siz değerli üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni yönetim döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.." ifadelerini kullandı.

Kısa adı POLEMDER olan Genel Merkezi İstanbul'da bulunan, Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın yürüttüğü ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği İstanbul Halkalı Şube Başkanı Muharrem Karaağaç'ın yönetim kurulu asil üye listesinde şu isimler yer aldı : Muharrem Karaağaç,Soner Ara,Cebrail Gür,Yılmaz Özdemir ve Ali İhsan Dokuzlar
Denetleme Kurulu asil üye listesinde Ali İhsan Odabaşı,Halis Kahraman ve Mahir Diner yer alırken Disiplin Kurulu asil listesinde ise Mehmet Hanifi Erduydu,Hidayet Ergin ve Süleyman İpekçi yer aldı.

Bu yıl Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Genel Başkan ve yönetim Kurulu seçimlerinde Halkalı Şubesi üst delege asil listesinde şu isimler yer aldı: Muharrem Karaağaç, Soner Ara,Cebrail Gür,Yılmaz Özdemir, Ali İhsan Dokuzlar, Şefik Sefi,Yaşar Arkutçu,M.Hanifi Erduydu,Erol Kızılaslan ve Cevat Pıtırlı

GAZETECİ-YAZAR HALİS KAHRAMAN DENETLEME KURULU ASİL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ..

Halkalı Şubesi üyesi ve Polis Basın Gazetesi Haber Merkezi Müdürü görevini halen yürütmekte olan Gazeteci-Yazar Halis Kahraman, Denetleme Kurulu Asil üyeliğne seçildi.

Halis Kahraman'ın ayrıca dernek yönetim kurulu kararı ile Halkalı Şubesi'nin Basın Sözcüsü  olarak görevlendirileceği, Şube Başkanı Muharrem Karaağaç tarafından ifade edildi.