Polis Derneği Yöneticilerinden TANIŞMA Ziyareti

Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEMDER) Genel Başkanı Doğan Şimşek beraberindeki Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu''ya makamında tanışma ziyaretinde bulundu.

Geçen yıl 29 Mayıs günü gerçekleştirilen 44'üncü Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda  Genel Başkan seçilen Doğan Şimşek 'in beraberindekli heyet ile birlikte İstanbul'un ilçe kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve ilçe Emniyet Müdürlerine yönelik sürdürdüğü  tanışma ve nezaket ziyaretleri kapsamında  bu kez de durağı Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu.

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin Genel Başkan görevini emekli polis memuru Doğan Şimşek'in yürüttüğü  ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile halen faaliyet gösteren derneğin sosyal medyada  "KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Merkezi" isimli sayfada yer alan Genel Başkan Doğan Şimşek tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

"Kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardim Derneği Genel Merkezi olarak İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Emniyet Müdürü Sn. Abdurrahman SOĞUKSU’yu makamında, Genel Başkan Sn.Doğan ŞİMŞEK, Genel Bşk.Yrd.Sn.Faruk PEKÇE, Anadolu Yakası Üye Sn.Bedir TAŞAN, Anadolu Yakası Üye Sn.Necati SİVRİ, Ulaştırma Görevlisi Sn. Recep DEMİR İle birlikte ziyarette bulunduk.Huzur evi projemiz ve Derneğimiz hakkinda bilgi ve görüş alışverişinde bulunduk.Misafirperver davranışlarından dolayı İlçe Emiyet Müdürü Sn. Abdurrahman SOĞUKSU’ya teşekkür ederiz."