Polis Emeklilerini Mutlu Eden DAVET

Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Uşak İlinde ikamet eden tüm emekli emniyet mensuplarını 28 Ekim Cuma günü Emniyet Müdürlüğüne davet ederek onurlandırdı...Meslektaşlarıyla sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Emekli polis Muhammet Yegit, davetten dolayı meslektaşlarının mutlu olduğunu belirterek,  mesleltaşları adına Müdür Gezer'e teşekkürlerini sundu. 

Emekli polis Muhammet Yegit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  " Sayenizde emekli olduktan uzunca bir süre sonra hatırlanarak, hal hatır sormanız, GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE YANINIZDAYIZ demeniz bizleri anlatılamayacak derecede mutlu etmiştir.Var olasın, sağ olasın, sayın müdürüm…" ifadeleri yer aldı. 

Muhammet Yegit, sosyal medya hesabından meslektaşlarına adına yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı : 

"ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YANINIZDAYIZ..

Var olasın, sağ olasın, sayın müdürüm…

Yirmi sekiz Ekim Cuma günü, Uşak ilinde ikamet eden tüm emekli emniyet mensuplarını, Emniyet Müdürlüğüne davet ederek bizleri onurlandıran Uşak İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mesut GEZER beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun.

Sayenizde emekli olduktan uzunca bir süre sonra hatırlanarak, hal hatır sormanız, GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE YANINIZDAYIZ demeniz bizleri anlatılamayacak derecede mutlu etmiştir.

Konuşmanız sırasında, halen görevli kardeşlerimize, emekli bir büyüğünüz bulunduğunuz birimlere geldiğinde “onlara öyle bir sarılın ki, evlerinde olduklarını hissetsinler” temennisinde bulunduğunuzu söylemeniz, unutulmaya yüz tutan birlik ve beraberliğin hatırlanmasında ve sağlanmasında büyük bir önem taşımaktadır. Var olun, sağ olun.

Bizlerin teşkilatımıza canımız pahasına hizmet ettikten sonra bayrağı kardeşlerimize devrettikten sonra unutulup gitmesi sıradan hale gelmişken, sayenizde hatırlanarak teşkilatımıza hizmet etmiş bizlerin yüzlerini güldürmeniz, sizin her zaman teşkilat çalışanlarına ve emektarlarına sahip çıkan yönetici olduğunuzun kanıtıdır şüphesiz ki. Sağ olun, var olun.

Bir kere daha şahsım ve tüm emekli abilerim, kardeşlerim adına teşekkür eder. Görevinizde üstün başarılar dilerim. Bilmelisiniz ki…

Sizin elinizden geldiğinizce yanımızda olduğunuz gibi, biz emekliler de, elimizden geldiğince sizin ve tüm emniyet Teşkilatımızın yanındayız."

 

*ÖZEL HABER-**HALİS KAHRAMAN