Polis Eşleri Dernekte Buluştu

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Trabzon Şubesi üyesi ve Kadın Kolları Başkanı olan Aysun Turupcu'nun organizasyonu ile polis eşleri dernekte bir araya geldiler.


KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Trabzon Şubesi üyesi  ve Kadın Kolları Başkanı olan Aysun Turupcu'nun organizasyonu ile polis eşleri dernekte bir araya geldiler.

POLEMDER Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca, " Polisler bir araya gelemez, birlik olamaz .." tezini Trabzon'da yıktıklarını, birlik beraberlik adına güzel bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirterek, " Bizlere çalıştığımız dönemlerde oldukları gibi, emekliliktede her zaman destek olan VEFAKAR eşlerimiz, Dernek Üyemiz ve Kadın Kolları Başkanımız olan Sayın Aysun TURUPCU'nun organizasyonu ile dernekte bir araya geldiler. Bu buluşma için emek veren, katılım sağlayan yenge hanımlara Yönetim adına teşekkür ediyorum.." ifadelerini kullandı.

Kısa adı POLEMDER olan Genel Merkezi İstanbul'da bulunan, Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın yürüttüğü ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile halen faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği  POLEMDER Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca'nın dernekte polis eşlerinin buluşması ile ilgili olarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

"KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Trabzon Şubesi olarak, " Polisler bir araya gelemez, birlik olamaz.." tezini bizler Trabzon'da yıktık.
- Her anlamda örnek bir Şube olma adına yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.
- Bizlere çalıştığımız dönemlerde oldukları gibi, emekliliktede her zaman destek olan VEFAKAR Eşlerimiz, Dernek Üyemiz ve Kadın Kolları Başkanımız olan Sayın Aysun TURUPCU'nun organizasyonu ile Dernekte bir araya geldiler.
- Birlik beraberlik adına güzel bir buluşma oldu, emek veren, katılım sağlayan yenge hanımlara Yönetim adına teşekkür ediyorum.- Sizler baş tacısınız..."

* RAŞİT KARAGÖZ