Polis Kızı İstanbul Vali Yardımcısı Bozkurt'a ZİYARET

Polis Basın Gazetesi'nin yöneticileri İstanbul'un tek kadın Vali Yardımcısı polis kızı Özlem Bozkurt Gevrek'e makamında ziyarette bulundu.

Polis Basın Gazetesi'nin yöneticileri İstanbul'un tek kadın Vali Yardımcısı polis kızı Özlem Bozkurt Gevrek'e makamında ziyarette bulundu. 
Ziyarette Gazetenin İmtiyaz sahibi ve sorumlu Yazı İşleri Müdürü Raşit Karagöz ile birlikte  Haber Merkezi Müdürü Halis Kahraman ve gazetenin Kastamonu Haber Müdürü Celal Bekiroğlu yer aldı.
Gazetenin İmtiyaz sahibi ve sorumlu Yazı İşleri Müdürü Raşit Karagöz, ziyaret hakkında, " İstanbul'un tek kadın Vali Yardımcısı polis kızı Sn.Özlem BOZKURT GEVREK hanımefendiyi  makamında Polis Basın Gazetesi'nin yöneticileri olarak ziyaret ettik.
Ulusal ölçekli aylık yayımlanan Cumhurbaşkanlığı, Bakanlıklar, Valilikler, Kaymakamlıklar ve Emniyet teşilatının merkez ve taşra birimlerine her ay düzenli olarak ÜCRETSİZ gönderilen 16 sayfadan oluşan polis haberleri gazetemizin yeni sayısını kendisine takdim ettik.
Bize kendisine her ay düzenli olarak gazetemizin ulaştığını, gazetemizi beğenerek ilgiyle okduduğunu belirterek, İstanbul'da yaşayan emekli polis babasını her ziyaret ettiğinde gazetemizi kendisine takdim ettiğini, onun da gazetemizi beğenerek ilgiyle okuduğunu ifade etti..
Ziyaretimiz süresince bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

HALİS KAHRAMAN