Polis Kızı Merhum Babasını Duygusal Paylaşımla Andı

Polis Kızı Gazeteci, yazar ve bireysel gelişim uzmanı Melda Tunçel, emekli Emniyet Müdürü merhum babası Yüksel Tunçel'i vefatının 3'üncü yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesaj ile andı.

Melda Tunçel’in merhum babasının vefatının 3'üncü yıl dönümü dolayısıyla paylaştığı mesajda şu ifadeler yer aldı :
“ BABACIM
Kim yaşamış, kim demis, kim hepimizi inandirmis bunu bilmiyorum ama düşünüp hayal ettikce avunuyorum bizi olduğun yerden yerden izledigine...
İzlediğin o yerden seni ne kadar çok sevdiğimizi bildiğine..
Nefes aldığımız her gün seni anıp seninle ilgili bir şeyleri konuştuğumuzu ve sana dua ettiğimizi hissettiğine tüm kalbimle inanıyorum Canım Babam..
Varlığın muhteşemdi, yokluğun teslimiyet.
Yeniden buluşuncaya kadar cennet mekanında nurlarda ol Babacım
#YükselTuncel #EmniyetMuduru #CanimBabam #Mekanincennetolsun #Babasininkizi #ozlem #dua #rahmet "


Yüksel TUNÇEL Kimdir ?
 
1944 Edirne doğumlu olan ve 1966 yılında Ankara Polis Koleji'nden mezun olduktan sonra Polis Akademisi'nde eğitimini tamamlayan Yüksel Tunçel, İstanbul'da Siyasi Şube, Asayiş Şube, Taksim, Beykoz, Üsküdar bölgelerinde başkomiserlik görevinde bulundu.
İstanbul'da Fatih İlçe Emniyet Müdürü ardından Hakkâri, Adıyaman, Diyarbakır ve Edirne'de İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı.
İstanbul Florya Polis Eğitim Merkezi ve Afyon Polis Okulu Müdürü olarak da üstlenen Yüksel Tunçel, İngiltere Birleşik Krallık Scotland Yard ve Fransız Polis Akademileri ile yaptığı çalışmalardan dolayı Türk Polis Teşkilatı adına ödüller almıştı.