Türkiye Polis Radyosu ÖDÜL aldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun teşrifleriyle düzenlenen Uluslararası 11'inci Buhara Medya Ödüllerinde "Yılın Müzik Radyosu" ödülü Türkiye Polis Radyosu'nun oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun teşrifleriyle düzenlenen Uluslararası 11'inci Buhara Medya Ödüllerinde "Yılın Müzik Radyosu" ödülü Türkiye Polis Radyosu'nun oldu.
EGM Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanlığı, Türkiye Polis Radyosu Resmî Twitter Hesabı'ndan  alınan ödül hakkında yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı :
"İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu 'nun teşrifleriyle düzenlenen Uluslararası Buhara Medya Ödüllerinde "Yılın Müzik Radyosu" ödülü sizin radyonuz Türkiye Polis Radyosu'nun..!Buhara Medya' ya bu özel ödül için teşekkür ediyoruz.."
Siyaset, sanat, spor, medya ve iş dünyasında en başarılılarının ödüllendirilmesi amacıyla Buhara Medya Grubu tarafından Ankara'da bir Hotel’de 11. Buhara Medya Ödülleri töreni düzenlendi.
"Lütfen fotoğraf çekmeye, haber yapmaya, mikrofon uzatmaya devam ediniz"
Ödül töreni gecesinde açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu güzel etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu akşam, bu etkinliğe geleceğimi söylediğimde sayın Cumhurbaşkanı sizlere selamlarını iletti. Keşke Şarbat Gula hanımefendi de aramızda olsaydı. Hepinizin bildiği simasıyla, 1985'teki o korkmuş renkli gözleriyle fotoğrafı çekilmiş Afgan kızı. Bugün de fotoğraflarla dünyayı sarsıyoruz. Bugün basın mensuplarından arkadaşlarımızın gidip Afganistan'da haber yapması, kadın muhabirlerimizin gidip Karabağ'da, sınır dışı operasyonlarında haber yapmasını çok değerli buluyoruz. Bunlar için sizlere minnettarız. Lütfen fotoğraf çekmeye, haber yapmaya, mikrofon uzatmaya, reytingden değil insanlıktan yana olmaya devam ediniz.." ifadelerinde bulundu
"Başarı İçin Yeniden Bir Arada, Yeniden Birlikte" sloganıyla düzenlenen programa, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,miletvekilleri , Ankara Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve siyaset, sanat, spor, medya ve iş dünyasından insanlar katıldı. 
HALİS KAHRAMAN