VATAN SAĞ OLSUN

İçeride ve dışarıda düşmanlarımız ve iş birlikçileri ülkemize zarar vermek için el birliği ile çalışıyorlar.
Yapamayacaksınız, gücünüz yetmeyecek bize, çizmelerimizi giydirtmeyin, pusatımızı kuşanmayalım, Türk’ün ayranını kabartmayın; kaçacak yer bırakmayız haberiniz olsun!
Tarihimiz bunun örnekleriyle dolu. Bilmez misin Türk’e kafa tutanın kafası koparılır.
Dışarıdaki düşmanlar güçlü Türkiye görmek istemiyor; siyasi, sosyal, ekonomik her yola başvurarak bize diz çöktürmek istiyorlar ama mertçe karşımıza çıkamayınca ya beyinlerini yıkadıkları teröristlere ya da vatandaş zannettiğimiz vatan hainlerine havale ediyorlar.
Türk milletinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Yeter ki emir gelsin; bir olur, diri olur, iri olur yürür düşman üstüne.
Biz dostu da dostluğu da düşmanı da düşmanlığı da iyi biliriz. Bizde Atatürkler çok; kendinize gelin, ateşle oynamayın.
Türk milleti her zaman teröre ve terörizme karşıdır. Hiçbir teröre kucak açmamış, hiçbir teröristi başka bir devlet aleyhine desteklememiştir. Varsa kavgası mertçe dövüşür.
Türk milleti merttir, namerde boyun eğmez.
Türk milleti savaşı da barışı da iyi bilir.
Türk milletinin tarihi zaferlerle doludur. Çin Seddi’nden Viyana’ya destanlaşan zaferler düşmanın yüreğine korku saldığı için düşmanlar hep cephe gerisinde kahpece uşaklarını kullanarak savaşırlar.
Ey Altaylardan ok atıp Alp Dağları’ndan aşıran ecdadın torunları, Çin Seddi’ni aşıp Mavera’da nehir olup taşan Asya cihangirlerinin torunu, üç kıtayı asırlarca kılıcıyla büyüleyen asil kudret; ufkunda güneş açmayan topraklar senin yurdun. Titre ve kendine dön, düşmana karşı daima uyanık ol! Milliyetçilik ruhunu söndürme. Millî mücadele ruhunu öldürme; bak başkomutan Atatürk ne diyor: “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” Ne mutlu Türk’üm diyene!
Her zaman olduğu gibi yine hain teröristler İstiklal Caddesi’nde sivil vatandaşlara pusu kurarak kahpece bomba patlatıp 6 canımıza kıydı. Onlarca yaralımız oldu. Şehitlerimize Cenabıhak’tan rahmet, yüce Türk milletine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bedeli ağır ödetilecektir, unutmayın.
Terörizmin her türlüsünü, teröristi, terörizmin destekçilerini ve vatan hainlerini lanetliyorum. Allah bir daha yüce Türk milletine bu acıları yaşatmasın.


Köşe Yazarı: Abdullah Kaplan