Zonguldak Emniyet Müdürü Aktaş Polis Derneğini Ziyaret Etti

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Zonguldak Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

Müdür Aktaş, dernek binası girişinde POLEMDER Şube Başkanı Hayrettin Gezer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Gezer, Müdür Aktaş'ın kendilerini onurlandırdığını belirterek, Aktaş'a derneği'nin sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler verdiğini, konuklar ve üyelerle birlikte çaylar içilerek sohbet edildiğini ifade etti.

MÜDÜR AKTAŞ'A PLAKET TAKDİM ETTİ

Başkan Gezer, derneğe katkılarından dolayı günün anısına Müdür Aktaş'a plaket takdim etti.
Kısa adı POLEMDER olan Genel Merkezi İstanbul'da bulunan, Genel Başkan görevini emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar'ın yürüttüğü ve Türkiye genelinde 43 şubesi ile faaliyet gösteren kamu yararına çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hayrettin Gezer'in ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

"İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri AKTAŞ derneğimizi ziyaret ederek bizleri Onurlandırmıştır.Derneğimizin düzenlediği etkinliğe Fahri üyelerimiz, Onursal üyelerimiz, Ereğli ve Alaplı Gazeteciler Cemiyet Başkanları katılımları ayrıca renk katmışlardır. KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin Sosyal faaliyetleri ile ilgili yapılan bilgi alışverişi, karşılıklı saygı, destek ve hoş çay sohbeti içerisinde gerçekleşmiştir.
Derneğimize yapılan ziyaretleri ile Onur veren Misafirlerimize ve katılım sağlayan üyelerimize saygılar sunarım."


*ÖZEL HABER-**HALİS KAHRAMAN